zaterdag 16 april 2016

Pasta met rode pesto & kerstomaatjes



Dit is een gerechtje voor als 't rap moet gaan. Dees is écht rap klaar én lekker, wat wil een mens nog meer hé?
Enigste probleemke: vroeger maakte ik dat altijd klaar met de wortelpasta van in de Albert Heijn, maar die hebben ze gelijk al een paar weken niet meer :-( Nu ja, met gewone pasta even lekker ze, maar 't klonk en 't voelde precies gezonder met wortelpasta. Misschien is 't ook maar een gedacht. Bijkomend voordeel daarvan was dat dat maar 1 minuut moest koken. Hopelijk hebben ze hem rap terug en zo niet, blijft 't hier ook op tafel komen ze, maar dan met gewone pasta!

Ingrediënten:
(Wortel)pasta, rode pesto, kerstomaatjes, pijnboompitten

Recept:
- Pasta koken
- Ondertussen uw pijnboompitten roosteren in een pan
- En uw kerstomaten in kwartjes snijden
- Pasta afgieten en uw rode pesto erdoor draaien en daarna uw tomaten
- Afwerken met de geroosterde pijnboompitten

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen