woensdag 1 juni 2016

Gepaneerde vis met een puree van broccoli & pastinaak


Nog een visgerechtje :-) Van deze is Rasmus helaas minder zot, maar ja, witte vis eet ie enkel graag onder de vorm van fishsticks, dus da's altijd moeilijk. Toch mag ik deze af en toe es maken, maar niet te regelmatig. Jammer, want ik vind 't wel een wreed goeike.

Ingrediënten:
Pastinaak, brocolli, dragon, witte vis, 1 ei, amandelmeel

Recept;

  • Eigenlijk makkelijk zat: broccoli & pastinaak koken
  • Ondertussen witte vis in een geklutst ei draaien en dan in amandelmeel paneren en bakken in de pan
  • Als de groentjes gaar zijn, afgieten, royaal bestrooien met dragon en dan met een pureestamper tot puree maken. Voor mij behoeft deze geen extra klets boter of kokosmelk of wat dan ook om hem smeuïg te maken. Misschien voor jullie wel, dus feel free :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen