vrijdag 30 september 2016

Courgetteboten met kippengehakt & tomatensaus


Het ziet er misschien niet zo uit, maar dees is echt lekker! In een ver verleden gepikt op de site van Madame Zsa Zsa, dus alle eer komt haar toe en nu PN gemaakt. Is al altijd een toppertje geweest bij ons en dit blijft het ook! Altijd een blije Rasmus als ik dit serveer :-)

Ingrediënten:
Courgette, kippengehakt, hesp, paprika, oregano en een blik elvea tomatenblokjes arrabiata

Recept:

  • Uw courgette in de lengte in 2 snijden en uithollen zoals een bootje en uw oven voorverwarmen op 200°
  • Al de rest gewoon mengen, goed strooien met oregano en ook wat peper & zout natuurlijk
  • Uw uitgeholde courgettes hiermee vullen (niet te dik, anders geraakt 't niet gaar), in een ovenschaal leggen & uw blik tomatenblokjes erover uitkieperen
  • Half uurke de oven in
  • Vroeger aten we dit met rijst, nu dus niet meer, dus ik zorg altijd voor wat meer gehakt, want die is écht goed zo. Die bak ik gewoon in de pan en zet die ook op tafel

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen