maandag 9 januari 2017

Pizza Rasmus

Pizza... Wat is er makkelijker als je es niet veel tijd hebt? Recepten voor bloemkoolbodems vind je overal op 't internet, maar als 't écht rap moet gaan, dan laat ik me wel es verleiden tot zo'n bloemkoolbodem in de AH. Is helaas niet helemaal PN, maar af en toe laat ik de snelheid winnen als 't nodig is.
En dees is Rasmus zijn favoriete pizza :-) Hem ooit gevraagd wat ie wou op zijn pizza en door de jaren heen is 't nog nooit veranderd: champignons en zwanworstjes. Nu ja, hij wou er vroeger hotdogs op, zoals het een echte deen betaamt, maar 't zijn dan zwanworstjes geworden en gebleven.
Nieuwjaar is weer verteerd en een mens maakt 't zichzelf soms te druk, dus dan komt dit receptje perfect van pas! Smakelijk!

Ingrediënten: bloemkoolbodem, tomatensaus, champignons, zwanworstjes

Recept ga ik niet neerpennen, wijst zichzelf uit hé! Als je tomatensaus zou kopen ipv. zelf maken (in grote porties en dan diepvries in → wreed makkelijk datte) let wel een beetje op de ingrediënten.... E-nummers en vooral suikers. Als je er zelf nog wat kruiden bijdoet, maakt dat in smaak eigenlijk niets uit ze, maar in gezondheid maakt 't een superverschil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten