woensdag 15 november 2017

Kip in rode curry met bloemkoolrijst



Vroeger es van mijn ouders 'Knorr Thai Green Curry' gekregen van de 100% terugbetaald en we waren daar eigenlijk volledig fan van. Was eigenlijk gewoon een lekkere kruidenmengeling, waar je dan nog groentjes & vlees aan moest toevoegen en dat was zo'n beetje onze zoete zonde en niet te veel nadenken als ik es niet veel inspiratie had. Maar ze hebben dat niet meer in de winkel, dus maar zelf wat uitgeprobeerd tot ik nu deze PN-versie heb die er heel dicht bij aanleunt! Ikke blij :-)

Ingrediƫnten:
Kipfilets, ui, 3 oranje paprika's, zak boontjes, kokosmelk, rode curry, JB Carribean spice, bloemkoolrijst

Recept:
- Boontjes kuisen, in de helft snijden en een paar minuutjes koken, afgieten en effe aan de kant houden
- Ondertussen in een diepe pan een uitje aanstoven en uw paprika in blokjes erbij
- Uw kipfilets in stukjes snijden en goudbruin bakken in de pan
- Ondertussen zijn uw uitje en paprika netjes aangestoofd en giet je er uw kokosmelk bij en kruid je met rode curry en laat je op een zacht vuurtje even pruttelen.
- Op 't laatste uw boontjes & kip erbij en nog even laten doorpruttelen
- Serveren met bloemkoolrijs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten