donderdag 26 april 2018

Wraps met ratatouille & een spiegelei


Zo simpel, zo lekker, zo snel op tafel. Allez ja, als je zoals ik doorgaans ratatouille in uw diepvries zitten hebt. Morgen komen de schoonouders weer op vakantie en natuurlijk moet er nog massa's gebeuren, dus 't moest snel gaan vanavond! Heeft ons megagesmaakt! Staat met stip in de top 5 mijn mijn snelle gerechtjes vanaf nu!

Ingrediënten ratatouille:
2 tomaten, 1 gele paprika, 1 rode paprika, 1 kleine aubergine, 1 courgette, 2 uien, 3 teentjes look, tijm, majoraan, basilicum, provençaalse kruiden en een pot Elvea Arrabiata tomatenblokjes.

Recept:

  • Alle groentjes snijden en in uw pan kieperen om te stoven, kruiden erbij
  • Het blik tomatenblokjes erbij, goed dooreenroeren en 20 min. laten sudderen op een laag vuurtje


Ingrediënten wraps met ratatouille & spiegelei:
Ratatouille, eieren, wraps, overschotje geraspte kaas

Recept:

  • Wraps klaarleggen op beetje alufolie (i know niet goed, maar voor de makkelijke oplossing gekozen, anders gingen die niet opgerold toeblijven in de oven)
  • Ratatouille erop en beetje geraspte kaas erover, toerollen en 10 minuutjes in een voorverwarmde oven van 200°
  • Ondertussen spiegeleitjes bakken
  • Serveren gelijk op de foto :-)
Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten