vrijdag 24 augustus 2018

Varkenskroontje met radijs & rode biet


Een mager en megasappig stukje vlees (de vetrand smult mijn vriend met plezier op), vergezeld van pijpajuintjes, rode biet, radijzen en quinoa. Leve pinterest om me de inspiratie te geven voor deze combi! Vooral omdat ik eigenlijk niet zo veel rode bieten of radijzen serveer. Altijd blij als ik een nieuw receptje uitgevonden heb met groenten die niet zo veel op tafel komen hier. Verandering van spijs doet eten hé :-)

Ingrediënten:
Varkenskroontje, quinoa, rode biet, radijzen, pijpajuintjes, citroen, honing, witte wijnazijn

Recept:

  • We beginnen met de marinade voor de rode bieten: beetje honing, witte wijnazijn en citroensap mengen, rode biet er in en even laten marineren
  • Kroontje heb ik uit tijdsgebrek gewoon een 20-tal minuutjes in de oven gestoken en dan nog een 5-tal minuutjes met de grill op, zodat ie een goudbruin kleurtje kreeg
  • Quinoa koken
  • Radijzen in schijfjes snijden
  • Pijpajuintjes bakken in een pan
  • Alles samen serveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten