zondag 24 februari 2019

Gnocchi met tonijn en rode pesto


Ik ben al gene goeie fotograaf, maar ovenschotels, die zien er nooit uit op de foto. Jammer, want deze was ongelooflijk lekker! Dus je zal me op mijn woord moeten geloven!

Ingrediënten:
Pakje gnocchi, 2 blikjes tonijn (op water - uitgelekt), 1 ui, 1 prei, 1 rode en 1 groene paprika, 4 el rode pesto, 1 blik tomatenblokjes (Elvea Arrabiata neem ik altijd), italiaanse kruiden en overschotje geraspte kaas

Recept:

  • Oven voorverwarmen op 180°
  • Alle groentjes snijden en ondertussen geleidelijk aan aanbakken in een pan
  • Kruiden met wat Italiaanse kruiden
  • Rode pesto erdoor mengen en even laten aanbakken
  • Tomatenblokjes toevoegen 
  • Als laatste de tonijn erdoor mengen en dan alles in een ovenschotel kieperen
  • Gnocchi erover verdelen
  • Wat geraspte kaas er over en half uurtje de oven in


Geen opmerkingen:

Een reactie posten