dinsdag 15 november 2016

Ovenschotel met kabeljauw & worteltjes in mosterdsaus

De verhuis zit erop! Ons oude huis is leeg op 1 rit naar 't containerpark na, maar da's voor van 't weekend. En ons nieuwe huis staat vol dozen en opeengestapelde meubels, gezien er nog maar 2 kamers af zijn, maar toch, 't is o zo leuk :-)

Deze week sinds lang nog es de tijd kunnen nemen om een nieuw receptje uit te proberen en 't is weer een winner! Meer dan goedgekeurd door zowel mijn vriend als mezelf!
Is wel geen 'eigen creatie', heb 't netjes gepikt van de website PuurGezond, daar moet je écht es naartoe surfen. 't Water komt u gegarandeerd in de mond:-)

Ingrediënten:
Kabeljauw, wortels, haverroom, mosterd, peterselie

Recept:

  • Oven voorverwarmen op 180°
  • Wortels in schijfjes snijden en even aanbakken in wat boter in een pan. Dan beetje room toevoegen en even laten sudderen onder gesloten deksel
  • Ondertussen bij de rest van de room wat mosterd roeren (en beter roeren dan ik - zie foto :-S) en wat peterselie erbij
  • Dan de wortels verdelen over uw ovenschaal, uw kabeljauw erop leggen en de rest van de room erover gieten
  • Nog 20 à 25 minuutjes de oven in en 't is klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen