zaterdag 26 november 2016

Witlof met appeltjes, Brie & tijm



Hoewel zowel mijn vriend als mezelf niet zo'n witlooflovers zijn, dacht ik, bij het lezen van dit recept op Cuisineàvous dat dit niet anders dan een winnende combinatie kon zijn! En geloof me, dat is het! Dus niet te veel blabla hier, gewoon het recept :-) En zeggen dat je ook es naar die blog moet gaan zien: ook massa's lekkere receptjes daar!


Ingrediënten:
5 stronken witlof, 2 appels, tijm, 300 gr brie, walnoten

Recept:


  • Uw oven voorverwarmen op 190°
  • Het witlof fijnsnijden en even aanstoven in een pan, zodat het meeste vocht eruit is
  • Ondertussen uw appels in schijfjes snijden (schil eraan laten)
  • Uw witlof over uw ovenschotel verdelen, schijfjes appel er dakpansgewijs op en royaal bestrooien met tijm
  • Dan de volledige ovenschotel bedekken met plakjes Brie, wat walnoten erover en hop de oven in voor een half uurke
  • Geen opmerkingen:

    Een reactie plaatsen