maandag 12 december 2016

Easy ovenpasta met spinazie & ei

Sinds we PN eten eten we heel veel dezelfde groenten. In haar laatste boek is er wel wat meer variatie, alleen jammer dat Rasmus geen prei lust :-(, maar toch, altijd blij als ik een makkelijke maaltijd kan bereiden met een andere groente dan tomaat, aubergine of courgette en zo. Deze kan je PN-proof maken als je zelf de tomatensaus maakt, maar dat heb ik hier dus niet gedaan. Tja jong, 't moest rap gaan. Als ik wat meer tijd heb, maak ik hem zeker zelf, maar nu met nog 100 verhuisdozen te legen en een half huis te renoveren, moest 't effe nog rapper gaan!

Btw, inspiratie gehaald uit een receptje van bij Albert Heijn, daar was 't wel met olijven erbij en kaas erop en beetje anders.


Ingrediƫnten:

Volkoren penne, 600 gr spinazie, zelfgemaakte of gekochte tomatensaus dus, 4 eieren, komijn  & kruiden naar smaak in de tomatensaus

Recept:

  • Oven voorverwarmen op 200°
  • Pasta koken en de laatste 2 minuten in dezelfde pot de spinazie in stukken er aan toevoegen en daarna alles goed laten uitlekken
  • Pasta & spinazie terug in de pot en komijn + peper & zout toevoegen en goed omscheppen
  • Hele pot in uw ovenschaal gieten. 4 kuiltjes in maken en uw eieren erboven breken.
  • Nog effe de oven in tot uw eiers gaar zijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten